22/01/2020
Goedemorgen
  GEBRUIKERSNAAM
   
  PASWOORD
    
NL FR 
ACV-CSC : Aviation
 

 

Snelmenu
Contacteer ons
Actualiteit  ACV TRANSCOM
16.12.2013Nieuwsbrief ACV Transcom Brussels Airport Company november 2013

transcom.jpgVolg de links om de nieuwsbrief te lezen (syndicaal nieuws - journal syndical).


Actualiteit  ACV TRANSCOM
20.04.2013Nog meer flexibiliteit? Niet met het ACV

Swissport Handling, dat zorgt voor de bagagebehandeling op de luchthaven van Zaventem, eist meer flexibiliteit van zijn personeelsleden. Volgens het ACV heeft Swissport al meer dan genoeg mogelijkheden om iedereen flexibel in te zetten.

Meer info  

Actualiteit  ACV TRANSCOM
01.03.2013Sociaal overleg Brussels Airport gecrashed

 
 
 
ACV Transcom heeft op 27/2/13 beslist de CAO’s loonbeleid, evaluatie en winterwerken op te zeggen. Reeds enkele maanden transformeert men vanuit de directie de dialoog tot een monoloog. Om een einde te maken aan dit nutteloze tijdverdrijf, besliste ACV Transcom deze CAO’s op te zeggen. Maar er is meer …
 
Meer info  

Actualiteit  ACV TRANSCOM
28.11.2012Brussels Airport: Beheersmaatschappij of luchthaven?

Elke maand zijn er verschillende overlegorganen die samen komen. Zo hebben we het Comité preventie, de ondernemingsraad en de technische vergadering om de talloze personeelsproblemen te bespreken. Uw ACV vertegenwoordigers doen dag in dag uit hun best om de belangen van alle werknemers binnen Brussels Airport optimaal te verdedigen.

Meer info  

Actualiteit  ACV TRANSCOM
19.11.2012Thomas Cook Airlines, de luchtvaart en de waarheid

Thomas Cook Airlines moet op een correcte wijze informatie verspreiden. Het is de waarheid dat Thomas Cook Airlines eind september reeds formeel aankondigde dat er volgens hun ‘berekeningen’ 14 full time equivalenten bij het vliegend personeel te veel waren. In aanloop van deze aankondiging hebben ze trouwens al een aanval ingezet op de belangrijkste ACV afgevaardigde bij het cabine personeel.

Meer info  

Actualiteit  ACV TRANSCOM
09.11.2012Ontmanteling grondradar noodtoren te Brussels Airport

Op dinsdag 6 november 2012 werd de grondradar op de noodtoren van Brussel-Nationaal volledig ontmanteld.

Meer info  

Actualiteit  ACV TRANSCOM
20.10.2012Arbeiders-bedienden: dé feiten…

België is een van de enige landen in Europa dat nog een onderscheid maakt tussen arbeiders en bedienden. Het Grondwettelijk Hof veroordeelde dat als 'discriminerend' en eist dat ons land dat verschil tegen 8 juli 2013 wegwerkt. De sociale partners moeten de kwestie oplossen.  

Meer info  

Actualiteit  ACV TRANSCOM
10.10.2012 Europa negeert gevaren vermoeidheid vliegend personeel

Meer info  

Actualiteit  ACV TRANSCOM
31.08.2011Akkoord Flightcare na moeizame onderhandelingen

         flightcare.jpg                              

Dank zij de koelbloedige en gestructureerde aanpak van het ACV de voorbije dagen worden de werknemers op het terrein hopelijk voldoende ontlast van de té zware werkdruk. Net zoals met de onderhandelingen in juli is het resultaat van de onderhandeling duidelijk dat bij Flightcare er structureel te weinig mensen werken om de werkdruk op een aanvaardbaar niveau te halen. De directie belooft nogmaals het naleven van het integraal akkoord van juli 2011. Het ACV hoopt dat de directie deze keer woord zal houden…                                                                 

 

Meer info  

Actualiteit  ACV TRANSCOM
27.07.2011ACV eisen ingewilligd dankzij zware druk

flightcare 2.Jpg

Dank zij de zware druk die ACV TRANSCOM de voorbije dagen uitoefende op de directie worden de werknemers op het terrein hopelijk voldoende ontlast van de té zware werkdruk. De militantenkern van ACV TRANSCOM bij Flightcare oordeelde dan ook – na de afgelopen dagen intensief naar de basis te hebben geluisterd – dat de maatregelen die onmiddellijk ingaan na de onderhandelingen deze namiddag de werklast genoeg zullen verlichten. Bijgevolg zal ACV TRANSCOM geen stakingsaanzegging indienen bij Flightcare.

Meer info  


  Zoeken
 
  
         

lid worden.jpg

 

LBC-NVK.jpg

transcom.jpg

CNE.jpg

ACV Voeding en Diensten_tcm47-32038.jpg

metea.jpg

BIE.jpg

acvbhv.jpgDisclaimer
Top